3-5 Adımda bizi tavlama sanatı.

Bugün gizli kalan her şey su yüzüne çıkacak dostlar. Her şeyi bir bir anlatıyorum.

*Gel(-)git

Erkekleri köpeğin yapmanın en garanti yollarlından biridir.. Ne demek bu “gel(-)git taktiği”? Şöyle: Yer yer yakınlaşıyorsun ve bi anda pat diye çekiyorsun kendini. Sonra bi bakmışsın, prensesmişsin gibi davranılıyor.

*Takmıyorum Seni

Mesela sabah gördüğünde selam veriyorsun konuşuyorsun falan sonra da o gün tanımıyor gibi yapıyorsun. Ama böyle bildiğin tanımıyor gibi yapacaksın tamam mı. Kesinlikle bakışma olmayacak. Takmıyorsun işte anladın dimi?

*2. Taktiği:

Olayı yarışa döndür abi. Karışsın ortalık. Karışsın ki göstermelik olanı geçmeye, sana yaranmaya çalışsın, ilgi manyağı yapsın sizi. Şöyle açıklayabiliriz bu durumu: kulvarında tek yarışçısın ve birinci oluyorsun ya işte böyle olmasın durum; biri daha olacak ki geçmeye, geçilmemeye çalışsın. Birinin senden ilgilendiğini görmesi güzel olur. Yani 2. olması her zaman sizin lehine olacaktır bu yüzden çok önermiyorum, ters tepebilir. Saçma diyen olabilir ama biz erkekler yenilgiyi hazmedemeyiz.

*Benim tarzım …

Bu taktik sana yazılıyor mu onu anlamak için yapılan bi taktiktir. Erkek dediğin … gibi giyinir yada davranır dersin, yani zarf atarsın. Baktın dediklerin yapılmış. Senin karşında ezik ve yaranmak için elinden geleni yapıyor anlamına gelir. Anlarsın sanırım bu erkek sana yazılıyordur.

*İlk mesaj

İlk buluşma bitip ayrıldıktan sonra ilk mesajı atan yenilmiştir. İpleri karşı tarafa vermiştir. Sen mesajı attığın an al işte beğendi beni moduna giriyor ve n’oluyopoposu kalkıyo karşı tarafın. Onun için kesinlikle ilk mesaj atan olma. Bekley biraz, 1 saat sonra olmasa da ilerleyen saatlerde mutlaka mesaj atarız biz. Yani n’apıyoruz? Hem ilk buluşmada hem de ilerleyen zamanlarda ilk mesajı kesinlikle atmıyosun.

*Profilden bakma

Erkekler için en önemli bakışlardan biridir. Bodoslama bakınca pek bi anlam ifade etmez, sadece beni kesiyor denir. Ama profilden bakınca “vuu bana bakıyooor” denir. Profilden, gülümseyen bi yüzle bakılınca biz erkeklerin içleri erir. Yani özellikle ona baktığının göstergesidir ve cidden erkeği etkiler. Bol bol kullanılması önerilir.

*Hislerini belli etme

Hislerini “evet abi, bu çocuk pişti” dediğiniz ana kadar hislerini coşturma, dizginleyin. Gül, eğlen ama dediğim gibi coşmay.

*2ye 1

Msn’de konuşurken iki enter’ına tek cevap ver. Ayı şekilde mesaj atarken de böyle yap. Kısa ve net cevaplar. Ayrıca geç mesaj at. Sanki onu bekliyomuş gibi olmasın.

He bu arada bunları abartıp, insanı da boğmayın ne de olsa arada istisnalar vardır. Ayrıca bunlara uyarak kendinden de uzaklaşma. Günün birinde kendin olursun sonra bi bakmışsın erkek kaçıyor. Dikkat edile.

ANLATTIKLARIM SADECE ERKEK UYGULANDIĞINDA GEÇERLİ OLUP, KIZLAR ÜZERİNDE DENENMESİ OLUMSUZ SONUÇLAR DOĞURABİLİR.

2 yorum:

Armağan Işık dedi ki...

diyorsun:)

ciddimisinlan dedi ki...

dedim

Yorum Gönder