Bi' başlık bile bulamadım bak şimdi!

Şimdi ben size sahillerin korkulu rüyaları "sap veya abaza" diye tabir edilen canlıları anlatıyorum. İyi okuyun, sınavda buradan 2 soru var.

Nasıl tanırsınız bunları? Hemen tarif ediyorum: ultra çakma gözlük ve özellikle rayban, alevli falan böyle bi garip şort -tabi bazıları farklı modellere de sahip-, sonra çok keskin ve arayan gözlere sahip bi bakış, muhakkak sigara. Gördüğünüz anda en yakın erkeğin arkasına saklanın yani o kadar söylüyorum. Bordo bereliler 1, bunlar 2 o derece.

Ne yapar bu canlılar? Bi’ şey yapar. Daha doğrusu bi’ şey yapabilir: “kız kesmek” eylemi. Evet sadece kesmek. Öyle erken saatlerde falan gelip havluları sermezler. Genellikle 3 sularında gelip yoğunluk ve özellikle dişi popülasyonu nerede fazlaysa oraya kurulurlar. Aynı zamanda bu tür şeylerde kafaları çok çalışır.

Neden geç gelirler? Çünkü erken saatlerde geldiklerinde etraflarında “sap, abaza” olmanın verdiği güçle bir çember oluşur ve kimse o çemberden içeri gir(e)mez. Neyse konuya dönüyorum. Bu gözlem ve analiz yeteneği o kadar gelişmiştir ki hangi kesimde kız fazla bilirler, sanırım doğalarında var. Aynı zamanda gözleri de o denli gelişkindir ki en az bir kartal kadar iyi görür. 500m’den üstsüz birini farkedebilirler. Algıları inanılmazdır. Kelebek gibi uçup, elizabete takılırlar.

Peki nasıl harekete geçerler? Bu canlıların en bilindik yöntemleri “top atma” diye tabir edilen rahatsız edici harekettir. Eğer bi’ erkek gurubu üstüne birden fazla top atarsa sen de bu durumdan nasibini almışsındır. “aha bana da yaptılar” diyorsun duydum. Sakın seni güzel bulduklarını düşünme, dişi olman yeterli bunu yaşaman için.

E bi de bunların su oyunları vardır. Deve güreşi, kule, dipten kum çıkartma, sahilden yardırıp hızlıca suya atlama gibi. Neyse uyarı yapıyorum. Kızsanız ve yanınızdan biri deniz gözlüğüyle geçiyorsa veya yakınında takılıyorsa çok yüksek ihtimalle dikizleniyorsunuzdur. Bakış açıları nedir bunların? Öyle bunlardan derin şeyler bekleme. Yazımı direk oku, altında bi anlam arama. Nasıl keserler yani onu söylüyorum. Olabildiğince yakından, belki yarım metre, yermişçesine ve son derece seksi(!). Genellikle bi arkadaşını karşısına oturtup, onunla konuşurmuş gibi yapıp keserler. Evet evet aynen öyle. “bak bak çok pis kesiyo beni” diye de böbürlernirler.

Peki ne yapmak gerek bu durumlardan kaçınmak için? Bu kesişlerden hiçbir şekilde hiçbir durumda hiçbir yerde kaçış yoktur. Evli de olsanız, 50nizde de olsanız. İlk yapılacak şey yanınızda göstermelik de olsa bir erkek bulundurmak. Tercihen yapılı ve psikopat tipli biri olabilir. Mümkünse halk plajlarından uzak durup, ücretli yerlere yönelin.

Yüzük takarsam kurtulur muyum? Hayır. Dedim ya evli de olsanız kaçış yoktur. Ayrıca kesinlikle kuytu köşeleri seçmeyin. Seçerseniz de giderken kamufle olun ki sizi görüp damlamasın yanınıza. Aslında pek de çözüm yoktur. Kalabalık gruplar halinde gidin tek çözüm bu gibi. Ya iki saattir boşuna anlatıyorum. En temizi doldur küveti abicim, al eline kitabını. Oh mis kafan rahat eder hiç olmazsa.

Ya aslında ben başka bi şey anlatacaktım da sonra bi anda konu daldan dala oldu falan buraya kadar geldim. Ne anlatacaktım onu da unuttum. Zaten anlamışsındır bi bağlantısızlık var yani (: Ama ne yapabilirim uçtu gitti aklımdan.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

cicozum ne güzel yazmışsın..

ciddimisinlan dedi ki...

aklıma gelen oldukça ekleme bile yaparım ki buraya.
halkın bilgilenmesi, korunması lazım :D

Yorum Gönder